7 abr 2016, 22:28

За първата любов 

  Poesía » De amor
480 0 0

Много, много те обичам,

във вярност ти се вричам.

Копнежът ми по теб е неизлечим, непреодолим,

знам и твоя е неутолим.

Прегръдките ти са крили,

политам с тях на седмото небе.

Целувките ти са опият,

от тях пренасям се в друг свят.

Обичам всичко в теб

и най-вече теб.

Тази любов няма край,

тя черпи сили от безкрая.

Любовта ми на тебе прилича,

тя тебе обича.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??