Много, много те обичам,
във вярност ти се вричам.
Копнежът ми по теб е неизлечим, непреодолим,
знам и твоя е неутолим.
Прегръдките ти са крили,
политам с тях на седмото небе.
Целувките ти са опият,
от тях пренасям се в друг свят.
Обичам всичко в теб
и най-вече теб.
Тази любов няма край,
тя черпи сили от безкрая.
Любовта ми на тебе прилича,
тя тебе обича.
© Ели Всички права запазени