19 ene 2011, 13:32

За рапаните 

  Poesía » Otra
852 0 17

      На Катя Цветкова

От разлюлян до дъно океан,
времена, пространства и народи,
аз съм вълна, безименна вълна,
излязла малко да се поразходи.

Насам-натам – и в оня океан.
Тишината пак ще ме погълне.
Полегнал във утробата ú, там,
с гласа си раковините ще пълня.

© Райчо Русев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??