25 jun 2007, 13:45

За сбогом! 

  Poesía
890 0 2
За сбогом!

Р
азбирам те, че трябва да си идеш,
Ала сълзи изгарят ми лицето.
Да имах сили да извикам, че
От болка свива се сърцето.
Сега, когато си отиваш
Така безсилна ще стоя
И само твоята прегръдка
Навярно ще ми върне радостта!

(посветено на него)

© Даниела В Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??