25.06.2007 г., 13:45 ч.

За сбогом! 

  Поезия
872 0 2
За сбогом!

Р
азбирам те, че трябва да си идеш,
Ала сълзи изгарят ми лицето.
Да имах сили да извикам, че
От болка свива се сърцето.
Сега, когато си отиваш
Така безсилна ще стоя
И само твоята прегръдка
Навярно ще ми върне радостта!

(посветено на него)

© Даниела В Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??