Jun 25, 2007, 1:45 PM

За сбогом! 

  Poetry
873 0 2
За сбогом!

Р
азбирам те, че трябва да си идеш,
Ала сълзи изгарят ми лицето.
Да имах сили да извикам, че
От болка свива се сърцето.
Сега, когато си отиваш
Така безсилна ще стоя
И само твоята прегръдка
Навярно ще ми върне радостта!

(посветено на него)

© Даниела В All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??