10 mar 2006, 11:44

За сираците 

  Poesía
684 0 2

Нека спрем за миг и
погледнем назад.
Да погледнем децата,

вижте тъгата
в техните малки очи,
в техните малки души.
Нека сбъднем една тяхна мечта.
Да им помогнем,да преоткрият света.
Нека им подадем ръка,
да зарадваме техните сърца.
Без баща и майка скитат по таз Земя.
Търсят малко обич,
а техен спътник е бедността.
Нека им дадем поне малко любов,
животът към тях е прекалено суров.
Вижте бедното сираче ,
нощем за майка си плаче.
Направете нещо добро.
Помогнете му да разбере,че не е само.

© Михаела Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??