22 oct 2007, 14:51

За спомен 

  Poesía
710 0 22
 

Една целувка от едно момиче,

   снежинка ражда пареща сълза...

         В очите - минало обичано,

               прокрадва се едва-едва...

© Яна Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??