9 ago 2015, 19:54

За теб.... 

  Poesía » Otra
333 0 0

Добре дошла съм, но не знам  къде.

Светът от малка сякаш изолира ме.

Майка и баща не срещнах аз,

но ще кажа, че успях да оцелея и без тях.

Раната в сърцето ми продължава,

въпреки това, да ме гори.

Не минаха 15 дни, нито 20 години,

а цял живот без тези важни две фигури.

Това ли беше? 

Защо някои неща нямат логика изобщо?

Аз човек изоставен и оплют от други!

Заслужавах си съдбата???

Но край вече схванах като господ ми каза

``аз ще ти покажа кой  те заслужава``.

 

 

© Косара Коцева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??