Добре дошла съм, но не знам къде.
Светът от малка сякаш изолира ме.
Майка и баща не срещнах аз,
но ще кажа, че успях да оцелея и без тях.
Раната в сърцето ми продължава,
въпреки това, да ме гори.
Не минаха 15 дни, нито 20 години,
а цял живот без тези важни две фигури.
Това ли беше?
Защо някои неща нямат логика изобщо?
Аз човек изоставен и оплют от други!
Заслужавах си съдбата???
Но край вече схванах като господ ми каза
``аз ще ти покажа кой те заслужава``.
© Косара Коцева Все права защищены