19 ene 2011, 13:33

За теб 

  Poesía » De amor
953 0 2

 

И невъзможното бих сторила дори,
каквото ще то да ми струва
В най-хубавите утринни зори
най-хубавото бих ти подарила.

 

През сняг, виелици и буря
аз пак към тебе ще вървя,
единствен път от всички ще открия
с най-нежната любов да те даря.

 

За две очи, като огньове жарки,
в сърцето си дълбоко спотаила,
аз всичките дъждовни капки
бих, ако трябва, преброила.

© Жанет Велкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??