Jan 19, 2011, 1:33 PM

За теб 

  Poetry » Love
947 0 2

 

И невъзможното бих сторила дори,
каквото ще то да ми струва
В най-хубавите утринни зори
най-хубавото бих ти подарила.

 

През сняг, виелици и буря
аз пак към тебе ще вървя,
единствен път от всички ще открия
с най-нежната любов да те даря.

 

За две очи, като огньове жарки,
в сърцето си дълбоко спотаила,
аз всичките дъждовни капки
бих, ако трябва, преброила.

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??