Сърцето си го подарих
на двете си деца,
за теб остана непокътната
чаровната душа.
Онази страстната и дръзката,
кована от сребро,
безкрайно женствена и чувствена,
онази с третото око.
Виновно-влюбена, небрежна,
и страдаща, и смях,
и безразлична, и метежна,
душа от обич и от грях.
© Даниела Атанасова Todos los derechos reservados