30 сент. 2016 г., 07:45  

За теб 

  Поэзия » Любовная
749 1 2

Сърцето си го подарих

на двете си деца,

за теб остана непокътната

чаровната душа.

Онази страстната и дръзката,

кована от сребро,

безкрайно женствена и чувствена,

онази с третото око.

Виновно-влюбена, небрежна,

и страдаща, и смях,

и безразлична, и метежна,

душа от обич и от грях.

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??