7 jul 2017, 11:18

За теб 

  Poesía » Verso acróstico
654 0 0

От мига, във който те зърнах с очи,

без дъх ме остави, дълги нощи и дни

и сега след толкова години,

чувствата към теб не са се променили,

аз за теб копнея, 

моля се, мечтая и живея.

Ти за мен си слънце и луна,

единствената​ капчица роса.

Бъди красива и щастлива,

обичана и търпелива,

благодаря ти от сърце

и да сме заедно още 57 години, поне…

© Петър Максимов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??