Jul 7, 2017, 11:18 AM

За теб 

  Poetry » Аcrostis
653 0 0

От мига, във който те зърнах с очи,

без дъх ме остави, дълги нощи и дни

и сега след толкова години,

чувствата към теб не са се променили,

аз за теб копнея, 

моля се, мечтая и живея.

Ти за мен си слънце и луна,

единствената​ капчица роса.

Бъди красива и щастлива,

обичана и търпелива,

благодаря ти от сърце

и да сме заедно още 57 години, поне…

© Петър Максимов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??