8 mar 2022, 10:25

За теб Жена! 

  Poesía
620 3 14

В тези сложни времена,

тъй тревожно е да си жена,

усмихната сред сивотата,

надвиснала над дома.

 

Ръцете ти протегнати,

докосват като цвете,

струните на  всякоя душа,

защото ти сама си струна,

изваяна от вечността.

 

Бъди жена, преследвана

и търсена бъди, такава

си създадена от боговете,

обичай и любов раздавай

такава те обичат и мъжете.

 

Дори загадъчна си остани,

така ще бъдеш по недостижима,

дори светът да се промени,

ти просто Жена си остани!

 

© Миночка Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??