4 mar 2012, 23:38

За теб, любов!... 

  Poesía » De amor
791 0 1

Допирът на пръстите ти още кожата изгаря,

споменът за устните ти по моите остава,

в очите ти прекрасни потъвам до забрава,

а усмивката ти бяла в мен всичко озарява!

 

Това е то, що бушува в мен –

желанието да те имам ден след ден,

убийственото чувство на самота, щом си тръгнеш,

искрената радост във сърцето, щом се завърнеш...

 

Признавам, няма да крия –

твоята любов за мен е като благословия!

Без теб бе пусто, тъжно, мрачно дори,

сега и слънцето свети с по-ярки лъчи!

 

Листата в гората шумят с твоето име,

тъй както устните ми шепнат „вземи ме”;

не пуква зората, без да чуе твоя глас,

тъй както не отварям очи, ако не съм в прегръдките ти аз!

 

Само ако знаеш как се сипе любовта ти над мен,

също както дъждовните капки в пролетния ден;

седемцветната дъга губи свойта пъстрота,

ако само едно облаче засенчи твойта красота!

 

Това е моят свят, откакто в него влезе ти,

не излизаш и от сънищата, и от моите мечти,

и знам, че малко значат думите, но разбери –

Обичам те и за тебе моето сърце тупти!

© Калина Минчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Поредното тривиално, всеотдайно, клиширано до безумие, но извадено и изтупано от прахоляка наивно обяснение в любов. Момиче, тук са складирани стотици такива - с една и съща идея, с едни и същи думи, с рими и без рими - всякакви. Защо умножаваш боклука? Изпрати му писанията си - те имат смисъл единствено за него /ако въобще имат смисъл/. А ти търси своята тема, своята гледна точка, своя стих. Желая ти успех.
Propuestas
: ??:??