6 dic 2007, 9:39

За теб... ще  

  Poesía » De amor
629 0 4

Ще те прегърна с цялата си нежност,

ще те погаля с всички сетива

и в миг един на безметежност

света красив за теб ще сътворя.

И ако можех силата да пренасоча

в една-единствена опорна точка,

мечтите ти бих сбъднала сега,

но има сила по-голяма на света

и тя ще бди в сърцата до последно.

Аз тази сила днес ти подарявам,

да пази твоя сън спокоен дълги дни, 

тихичко да шепне и вечно да гори.

© Радка Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??