6.12.2007 г., 9:39 ч.

За теб... ще  

  Поезия » Любовна
594 0 4

Ще те прегърна с цялата си нежност,

ще те погаля с всички сетива

и в миг един на безметежност

света красив за теб ще сътворя.

И ако можех силата да пренасоча

в една-единствена опорна точка,

мечтите ти бих сбъднала сега,

но има сила по-голяма на света

и тя ще бди в сърцата до последно.

Аз тази сила днес ти подарявам,

да пази твоя сън спокоен дълги дни, 

тихичко да шепне и вечно да гори.

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??