Остана
като за последно
в мислите ми приютено,
в нощите,
така бленувано
онова очакване
за тихото пътуване,
когато
твоите очи
ще гледат нежно в моите,
а недокосната,
ръката ми
ще бъде в твоята завинаги.
И какво ли
значат миговете празни,
когато с тебе
просто ни е нямало,
щом твоята душа
във моята
останала е да живее...
а ти
със бялото на облака
пътеката
за мен рисуваш
и времето
със теб е пълно до заспиване...
http://www.youtube.com/watch?v=mWHYjdxYb94&feature=related
МУЗИКА >>> ENYA - Stars and midnight blue
© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados
С много обич!