19.07.2009 г., 23:56 ч.

За тихото пътуване... 

  Поезия
1673 0 43

 

                                             Остана
                  като за последно
                  в мислите ми приютено,
                  в нощите,
                  така бленувано
                  онова очакване
                  за тихото пътуване,
                  когато
                  твоите очи
                  ще гледат нежно в моите,
                  а недокосната,
                  ръката ми
                  ще бъде в твоята завинаги.

 
                  И какво ли
                  значат миговете празни,
                  когато с тебе
                  просто ни е нямало,
                  щом твоята душа
                  във моята
                  останала е да живее...
                  а ти
                  със бялото на облака
                  пътеката
                  за мен рисуваш
                  и времето
                  със теб е пълно до заспиване...

 

 

  http://www.youtube.com/watch?v=mWHYjdxYb94&feature=related

 

              МУЗИКА >>> ENYA - Stars and midnight blue

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??