22 jul 2009, 12:01

За Васи 

  Poesía » De amor
347 0 3

Аз всеки ден те търся и те намирам,

понякога си нервен, друг път - смирен.

И всеки път във теб откривам,

по-хубавата част от мен...

 

Обичай ме - умислена, игрива, нежна,

загрижена, изстрадана и безнадеждна,

и вечно търсеща или намираща,

понякога от страх умираща.

 

Обичам те... прости ми грижите!

Обичам те... безкрайно нежно.

И в теб аз сгушена намирам

не просто щастие, а цяла вечност.

 

В ръцете ти се стапям и се раждам,

ти мислиш, дишаш, вярваш с мен.

Ти - мое чувство, трепет, усет.

Ти - мое утре, мой миг уютно споделен.

 

Аз зная, ще се търсим и намираме,

ще се отричаме и ще се събираме.

Но аз съм в теб и ти си в мен.

Докато дишаме - ще се откриваме,

аз - теб, ти - мен...

 

© Галя Чольова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??