Аз всеки ден те търся и те намирам,
понякога си нервен, друг път - смирен.
И всеки път във теб откривам,
по-хубавата част от мен...
Обичай ме - умислена, игрива, нежна,
загрижена, изстрадана и безнадеждна,
и вечно търсеща или намираща,
понякога от страх умираща.
Обичам те... прости ми грижите!
Обичам те... безкрайно нежно.
И в теб аз сгушена намирам
не просто щастие, а цяла вечност.
В ръцете ти се стапям и се раждам,
ти мислиш, дишаш, вярваш с мен.
Ти - мое чувство, трепет, усет.
Ти - мое утре, мой миг уютно споделен.
Аз зная, ще се търсим и намираме,
ще се отричаме и ще се събираме.
Но аз съм в теб и ти си в мен.
Докато дишаме - ще се откриваме,
аз - теб, ти - мен...
© Галя Чольова Всички права запазени
Харесах!
Здравей и от мен!