Осъдих миналото си без жалост,
за грешките дълбоко съжалих.
Това, което се е преживяло
не се побира във единствен стих...
Без право на помилване присъда!
Естествено – при много строг режим!
От утре смятам праведен да бъда,
с недъзите ми ще се разделим!...
Проблемът е дали ще имам време
аз новия си образ да градя?
Живот назаем трябва да си взема,
отсрочка да поискам от смъртта...
Но няма да повторя греховете,
и с дяволите ще се справям сам!
За всеки случай после на Небето,
обилно да ме прекадят с тамян!...
© Роберт Todos los derechos reservados