1 sept 2024, 6:52

За всичко е виновна Любовта 

  Poesía » De amor, Erótica
250 0 4

 

Лицето ти със устните горещи

създадено е само за целуване,

а тялото под хубавите дрешки

е изкушение мое за палуване...

 

И аз редовно бивам изкушен,

какво да правя, ми, това е -

Но не обвинявай със усмивка мен,

виновницата... Любовта е!...

 

24.08.2024.

 

 

 

© Георги Каменов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??