Лицето ти със устните горещи
създадено е само за целуване,
а тялото под хубавите дрешки
е изкушение мое за палуване...
И аз редовно бивам изкушен,
какво да правя, ми, това е -
Но не обвинявай със усмивка мен,
виновницата... Любовта е!...
24.08.2024.
© Георги Каменов Всички права запазени