Облак бял отвън наднича,
в клоните забива нос.
Голотата го привлича -
а на нея аз съм гост.
В плен на тялото ефирно
се забавих цяла нощ.
Беше толкова немирно,
че остави ме без мощ.
А когато липсват чувства,
е порочен този свят.
И храна е само вкусна -
миг душевно невъзпят...
© ИВАН МИЛАНОВ Todos los derechos reservados