11.02.2021 г., 11:22 ч.

Забежка 

  Поезия » Хумористична
177 0 1

      

Облак бял отвън наднича,

в клоните забива нос.

Голотата го привлича -

а на нея аз съм гост.

 

В плен на тялото  ефирно

се забавих цяла нощ.

Беше толкова  немирно,

че остави ме без мощ.

 

А когато липсват чувства,

е порочен този свят.

И храна е само вкусна -

миг душевно невъзпят...

© ИВАН МИЛАНОВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??