Feb 11, 2021, 11:22 AM

Забежка 

  Poetry » Humour
187 0 1

      

Облак бял отвън наднича,

в клоните забива нос.

Голотата го привлича -

а на нея аз съм гост.

 

В плен на тялото  ефирно

се забавих цяла нощ.

Беше толкова  немирно,

че остави ме без мощ.

 

А когато липсват чувства,

е порочен този свят.

И храна е само вкусна -

миг душевно невъзпят...

© ИВАН МИЛАНОВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??