12 ago 2008, 11:23

Заблуда 

  Poesía
587 0 0

Аз във своя ум пленена
заграбвам чуждите земи
и съм умело заблудена,
че всъщност не боли...

Ала лихвата стои си мирно
в затворената моя длан,
а реалността разбива силно
моя мил, несбъднат блян...

Боли ме, ала се преструвам,
че животът милва ме с перце
и сякаш хич не се вълнувам,
безгрижно тичайки като дете.

Знай - не търся ръце сред тъмата,
нито блаженство сред пуста земя,
не искам да изтръгна лъжата,
искам сърцето си да възродя!!!

© Няма значение Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??