Загубих те.
Когато смятах, че съм те намерил.
Когато смятах, че съм жив.
Умрях.
Какво ли не в живота си не бях.
Стих и песен.
Летен глъч и лист на есен.
Кон в галоп понесен.
Защо си мислех, че ще бъда вечен.
Вятър в косите ти.
Звезди в очите ти.
Шепот в ушите ти.
Трепет вдушата ти.
Нежност в тишината ти.
Въздишка на устата ти.
Обичах до полуда.
Каква заблуда.
© Любомир Деничин Todos los derechos reservados