Dec 27, 2009, 10:52 AM

Заблуда 

  Poetry
477 0 5

Загубих те.

Когато смятах, че съм те намерил.

Когато смятах, че съм жив. 

Умрях.

Какво ли не в живота си не бях.

Стих и песен.

Летен глъч и лист на есен.

Кон в галоп понесен.

Защо си мислех, че ще бъда вечен.

Вятър в косите ти.

Звезди в очите ти.

Шепот в ушите ти.

Трепет вдушата ти.

Нежност в тишината ти.

Въздишка на устата ти.

Обичах до полуда.

Каква заблуда.

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??