31 ene 2010, 11:14

Забол си ми се в сърцето... 

  Poesía
739 0 0

И като дишам ми е тежко вече...
От щастие е! Мога да се закълна!
От тази моя безгранична вечност,
която само ти в себе си прибра.

Тежи ми погледът ти, всяка дума.
Нежните усмивки, близостта.
Тежи в сърцето ми забит куршума,
че ти си цял, а ме опозна.

Тежи вината ми, че те измъчих,
че се затворих, че се инатях.
Тежи ми всяка дума груба,
с която те пропих и оковах.

Тежи мълчанието ми, с което те наказах.
И нощите, в които гърбом съм заспивала.
Тежи ми щастието, че не ме намрази...
... а ме обичаш, колкото ме имаш!

© ТтТтТтТтТ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??