23 jul 2008, 0:09

Заболи ли любовта... 

  Poesía » Otra
560 0 2
Викнах мъглата в очите си -
в огледалото болка да скрия.
Поканих буря в прозорците -
да не чакам вратата да тропне.
Свалих от простора мечтите -
стига вял ги е вятърът,
събух безмълвна надежда -
да докосвам боса земята.
Продадох любов непораснала -
да купя кило безразличие,
изтупах спомен прашлясал -
да помня, а не да се вричам.
Забих пирон на стената -
в него да гледам, отричайки.
Оставям бутилка на масата.
Напиши ми писмо...
Аз отлитам.

© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??