20 ene 2006, 20:21

Забраненото същество 

  Poesía
908 0 1
Aз съм мракът.
Аз съм тайната.
Аз съм болката.
Аз съм злото,което живее във вечността...
Разгъвам крилете си.
Потъвам в душата си.
Гладът ме преследва.
Мракът е това,което обичам.
Забранено същество,да - това съм аз!

© Лора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??