20 янв. 2006 г., 20:21

Забраненото същество 

  Поэзия
919 0 1
Aз съм мракът.
Аз съм тайната.
Аз съм болката.
Аз съм злото,което живее във вечността...
Разгъвам крилете си.
Потъвам в душата си.
Гладът ме преследва.
Мракът е това,което обичам.
Забранено същество,да - това съм аз!

© Лора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??