Jan 20, 2006, 8:21 PM

Забраненото същество 

  Poetry
920 0 1
Aз съм мракът.
Аз съм тайната.
Аз съм болката.
Аз съм злото,което живее във вечността...
Разгъвам крилете си.
Потъвам в душата си.
Гладът ме преследва.
Мракът е това,което обичам.
Забранено същество,да - това съм аз!

© Лора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??