8 feb 2011, 20:09

Забрава 

  Poesía » De amor
643 0 2

Забравихме за нежните слова,  

които във душите ни горяха -  

запалени от падаща звезда,

отчупена от лунната ни стряха.  

 

Забравихме за топлите черти

на вечерта, потъваща в очите.

Онези - най-красивите очи,

обичани единствено в мечтите.  

 

Забравихме за силната тъга,

когато ни разделяха минути 

и в пликовете с наште имена 

изпращахме и чувствата... нечути.  

 

Забравихме за миговете смях,

откъснати от влюбеното време,

изпълнени с любимия ни грях 

до теб да съм - а ти да си до мене...

© Чавдар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??