29 abr 2008, 13:05

Забрава 

  Poesía
434 0 2

В забрава искам да потъна,

в забрава да останат две очи.

Две очи, които ме изгарят

и пораждат мъка в моя светъл ден.

А мъката убива бавно моето сърце.

Сърце, обречено да те обича,

а ти да бъдеш толкова студен.

И ти ще срещнеш любовта,

и ще усетиш истинската болка.

Болката от разбитите мечти,

мечти, които те погубват.

 

В забрава искам да потъна,

в забрава да останат две очи.

 

18. 10. 2006 г.

© Радка Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??