7 feb 2010, 11:47

Забрава...? 

  Poesía » Otra
724 0 15
Родих се...


преди да ме


заченат...
Събудих се...


преди да съм


заспала...
Умрях...



преди да съм


живяла...
Сега ме има...


по-силна съм и от



тогава...




© Мариана Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??