Feb 7, 2010, 11:47 AM

Забрава...? 

  Poetry » Other
694 0 15
Родих се...


преди да ме


заченат...
Събудих се...


преди да съм


заспала...
Умрях...



преди да съм


живяла...
Сега ме има...


по-силна съм и от



тогава...




© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??