7.02.2010 г., 11:47 ч.

Забрава...? 

  Поезия » Друга
697 0 15
Родих се...


преди да ме


заченат...
Събудих се...


преди да съм


заспала...
Умрях...



преди да съм


живяла...
Сега ме има...


по-силна съм и от



тогава...




© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??