17 may 2006, 19:52

Zabrava 

  Poesía
1351 0 0

Загубихме всичко, но не искаш да го проумееш.
Загубихме линията, която ни събира.
Загубих теб, това ме Разкъсва.
Не мога да те избавя от нея.
Не мога да се отдалеча и от теб.
Не спирам да мисля за теб!
Всичко е в главата ми,
всеки миг с теб се преповтаря в мен.
Не мога и не искам да забравя
дните, в които ти лежеше до мен!
Любовта променя!
Това може би ни раздели.
Ти си промени към мен
и аз към теб.
Ти ме  намрази, а аз те обикнах.
Ти си човека, който ме кара
да тръпна, да искам, да мога!
Отиде си, последва друга
и не знам какво да правя.
Не мога да намеря табелката
"изход" никаде в мен.
Тя е в теб, върни се и ме води към нея!

 

© Димитрина Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??