23 jul 2017, 22:48

Забравени 

  Poesía
292 1 10

Вечно са там –

на пътната пейка. 

Четат поредната жалейка. 

Ще си отидат, като суха вейка

в някой ден лъчист. 

Ще им хвърлят шепа пръст

и забият черен кръст –

хора непознати. 

Своите – ще открият само кости! 

Бог не ще прóсти! 

 

 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??