7 oct 2011, 19:42  

Крехко чувство 

  Poesía » De amor
941 0 16

Страхувам се, че може да отмине,
да се стопи като последен сняг –
това, което чаках от години,
да се изгуби, да потъне в мрак.

Защото любовта е крехко чувство –
не можеш лесно да я разбереш:
пресити ли се, бързо те напуска,
а гладна ли е, бърза да умре.

 

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??