7 окт. 2011 г., 19:42  

Крехко чувство 

  Поэзия » Любовная
943 0 16

Страхувам се, че може да отмине,
да се стопи като последен сняг –
това, което чаках от години,
да се изгуби, да потъне в мрак.

Защото любовта е крехко чувство –
не можеш лесно да я разбереш:
пресити ли се, бързо те напуска,
а гладна ли е, бърза да умре.

 

© Елица Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??