Oct 7, 2011, 7:42 PM  

Крехко чувство 

  Poetry » Love
942 0 16

Страхувам се, че може да отмине,
да се стопи като последен сняг –
това, което чаках от години,
да се изгуби, да потъне в мрак.

Защото любовта е крехко чувство –
не можеш лесно да я разбереш:
пресити ли се, бързо те напуска,
а гладна ли е, бърза да умре.

 

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??