Зад очертанията на нужната ни същност
дали ще се спасим освободени
от малките ни тъжни тишини
от любовта ни
от ръцете
и от устните
от края
на мълчанието
от дъжда
и от мъглата
Зад нас е пълно с обещания
зад нас е пълно
със звезди
Най-трудните си
недоверия
изплакваме
нечакано
и неочаквано
с любов
Зад нас е пълно със мълчание
в което се раняваме
неистово
зад нас е само тишината
заредена
която във душите ни
кънти
© Геновева Христова Todos los derechos reservados