20 июн. 2017 г., 23:14

Зад нас 

  Поэзия » Философская
742 1 7

Зад очертанията на нужната ни същност

дали ще се спасим освободени

от малките ни тъжни тишини

от любовта ни

от ръцете

и от устните

от края

на мълчанието

от дъжда

и от мъглата

Зад  нас е пълно с обещания

зад нас е пълно

със звезди

Най-трудните си

недоверия

изплакваме

нечакано

и неочаквано          

с любов

Зад нас е пълно със мълчание

в което се раняваме

неистово

зад нас е само тишината

заредена

която във душите ни

кънти

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??